Το σημαντικότερο βήμα στην καταπολέμηση των βακτηρίων του πετρελαίου είναι ο προληπτικός καθαρισμός του πετρελαίου με σκοπό την έγκαιρη απομάκρυνση του νερού και των σωματιδίων που εισέρχονται σε πετρέλαιο και αποτελούν την βασική αιτία δημιουργίας του μύκητα και της μυκητολάσπης που ευθύνεται για το φράξιμο αντλιών και φίλτρων.

Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικούς ανακυκλοφορητές πετρελαίου οι οποίοι αφαιρούν το ελεύθερο νερό που βρίσκεται σε κάθε δεξαμενή είτε από εξωτερικούς παράγοντες είτε από συμπυκνώσεις με αποτέλεσμα να προλαμβάνουμε την δημιουργία του μύκητα. Επίσης τα ειδικά μηχανήματα της Diesel Experts διαθέτουν και πρωτοποριακή μαγνητική αποκατάσταση για προστασία έναντι των ασφαλτίνων που δημιουργούνται στα πετρέλαια και πολλές φορές μπορεί να μπερδευτούν με μυκητολάσπη. Οι ασφαλτίνες είναι ακόμα μια σημαντική αιτία φραξίματος αντλιών και φίλτρων. Με τον τρόπο αυτό το πετρέλαιο καθαρίζει πλήρως από νερό και επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση με την πρωτοποριακή μαγνητική αποκατάσταση που διαθέτουν τα μηχανήματα της Diesel Experts. Τέλος στο τελευταίο στάδιο οι ανακυκλοφορητές, διαθέτουν φίλτρα για απομάκρυνση και των μικροσωματιδίων για πλήρη καθαρισμό των πετρελαίων.

Με αυτήνbefore-and-after την υπηρεσία η Diesel Experts είναι σε θέση να διατηρήσει σε άριστη κατάσταση το πετρέλαιο της δεξαμενής σας, και να αποτρέψει την δημιουργία μυκητολάσπης και ιζημάτων που θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στα φίλτρα, τις αντλίες και τα μπεκ της μηχανής σας.

Τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε σε συνδυασμό με ειδικά διαγνωστικά τεστ εξασφαλίζουν την διατήρηση των πετρελαίων και των δεξαμενών σε άριστη κατάσταση με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

Πλέον δεν χρειάζεται ή αντικατάσταση του πετρελαίου ανά 6 μήνες !!!!

 

 

Τα  βήματα που ακολουθούμε για τον σωστό καθαρισμό του πετρελαίου σας είναι :

  • Αφαίρεση 99% του νερού, της λάσπης και των σωματιδίων έως και τα 10 micron.
  • Με τα φίλτρα Micfil Ultrafine  καθαρίζουμε το πετρέλαιο κάτω από τα 0,5 micron.

Το πετρέλαιο είναι πλέον ελεύθερο από σωματίδια έως και 98% και από νερό έως και 99%.

Τέλος, αν κατά τον καθαρισμό των πετρελαίων, διαπιστωθεί ότι χρειάζεται καθαρισμό και η δεξαμενή του πετρελαίου τότε τα εξειδικευμένα συνεργεία μας προτείνουν τις βέλτιστες λύσεις και αναλαμβάνουν τον καθαρισμό ώστε να λάβετε μια ολοκληρωμένη λύση για το πρόβλημα σας.

 

Καλέστε μας τώρα, για να λάβετε μια προσφορά για τον καθαρισμό του πετρελαίου σας και να προλάβετε έγκαιρα προβλήματα στην μηχανή σας!