ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ 

Το σημαντικότερο στην καταπολέμηση των βακτηρίων του καυσίμου είναι ο προληπτικός καθαρισμός του, με σκοπό την έγκαιρη απομάκρυνση του νερού και των σωματιδίων που εισέρχονται σε αυτό και αποτελούν την βασική αιτία δημιουργίας του μύκητα και της μυκητολάσπης που ευθύνεται για το φράξιμο αντλιών και φίλτρων.

Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικούς ανακυκλοφορητές πετρελαίου οι οποίοι αφαιρούν το ελεύθερο νερό που βρίσκεται σε κάθε δεξαμενή είτε από εξωτερικούς παράγοντες είτε από συμπυκνώματα, με αποτέλεσμα να προλαμβάνουμε την δημιουργία του μύκητα. Επίσης τα ειδικά μηχανήματα της Diesel Experts διαθέτουν  πρωτοποριακή μαγνητική αποκατάσταση για προστασία έναντι των ασφαλτίνων που δημιουργούνται στα καύσιμα και πολλές φορές μπορεί να παρερμηνευθουν ως μυκητολάσπη. Οι ασφαλτίνες είναι ακόμα μια σημαντική αιτία φραξίματος αντλιών και φίλτρων. Με αυτόν τον τρόπο το καύσιμο καθαρίζει πλήρως από το νερό και επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.

Στο τελευταίο στάδιο οι ανακυκλοφορητές, διαθέτουν φίλτρα για απομάκρυνση των μικροσωματιδίων και τον μυκήτων κατά ποσοστο 98% για πλήρη καθαρισμό του καυσίμου.

ΦΙΛΤΡΑΝΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Τα  βήματα που ακολουθούμε για τον σωστό καθαρισμό του πετρελαίου σας είναι :

Αφαίρεση 99% του νερού, της λάσπης και των σωματιδίων έως και τα 10 micron.

Με τα φίλτρα Micfil Ultrafine καθαρίζουμε το πετρέλαιο κάτω από τα 0,5 micron.

Με τα φίλτρα Micfil Ultafine καθαρίζουμε το πετρέλαιο και αφαίρούμε εως και το 98% των μυκήτων που αναπτήσονται στο καύσιμο

Το καύσιμο ειναι πλέον ελεύθερο από σωματίδια έως και 98% και από νερό έως και 99%.

Τέλος, αν κατά τον καθαρισμό διαπιστωθεί ότι χρειάζεται καθαρισμό και η δεξαμενή καυσίμου, τότε τα εξειδικευμένα συνεργεία μας προτείνουν τις βέλτιστες λύσεις και αναλαμβάνουν τις εργασίες που απαιτούνται ώστε να λάβετε μια ολοκληρωμένη λύση για το πρόβλημα σας.

Πλέον δεν χρειάζεται ή αντικατάσταση του πετρελαίου ανά 6 μήνες !!!!

Η Diesel Experts είναι σε θέση να διατηρήσει σε άριστη κατάσταση το καυσίμο της δεξαμενής σας και να αποτρέψει την δημιουργία μυκητολάσπης και ιζημάτων που θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στα φίλτρα, τις αντλίες και τα μπεκ της μηχανής σας.

Τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε σε συνδυασμό με ειδικά διαγνωστικά τεστ εξασφαλίζουν την διατήρηση του καυσίμου και των δεξαμενών σε άριστη κατάσταση με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

Εάν έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211.850.6530.

ΦΙΛΤΡΑΝΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Enter your keyword