ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Όπως κάθε μέσο αποθήκευσης έτσι και οι δεξαμενές πετρελαίου ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρειάζονται καθαρισμό ώστε να διατηρούν σε καλή κατάσταση το πετρέλαιο που βρίσκεται μέσα. H DieselExperts έχοντας την ανάγκη να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαθέτει το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, τον κατάλληλο εξοπλισμό καθώς και φορτηγά βυτία  για προσωρινές μεταγγίσεις πετρελαίου ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καθαρισμούς δεξαμενών υψηλής ποιότητας με σκοπό την απροβλημάτιστη αποθήκευση του πετρελαίου.

Ένας γενικός κανόνας είναι ότι σε σωστές συνθήκες συντήρησης μια δεξαμενή χρειάζεται περιοδικό καθαρισμό ανά 2 χρόνια. Παρόλα αυτά για να ισχύει αυτός ο κανόνας χρειάζεται περιοδικός έλεγχος με κατάλληλα διαγνωστικά της FuelCheckUP, ώστε να εντοπιστεί έγκαιρα πιθανή συσσώρευση μυκήτων, ασφαλτινών κλπ, τα οποία θα καταστήσουν μια δεξαμενή ακατάλληλη για το πετρέλαιο που βρίσκεται μέσα.

Τέλος ένας ακόμα κανόνας για τον καθαρισμό των δεξαμενών είναι ότι όσο πιο έγκαιρα γίνει ο καθαρισμός τόσο πιο οικονομικός είναι!

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καθαρισμός Δεξαμενών Βάσης Η.Ζ
Καθαρισμός εξωτερικών δεξαμενών χωρίς ανθροποθυρίδα
Καθαρισμός εξωτερικών δεξαμενών πετρελαίου και λαδιού

Λειτουργεία Μηχανήματος:

Η αρχή λειτουργίας του συστήματος καθαρισμού είναι απλή και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο δεξαμενής. Στην αρχή αδειάζεται η δεξαμενή ώστε να είναι στεγνή για να μπορέσει να καθαριστεί. Εισέρχεται από μια οπή το μπεκ όπου είναι συνδεμένο με την αντλία και τα φίλτρα καθαρισμού. Το μπεκ στην συνέχεια ψεκάζει με υψηλή πίεση σε ακτίνα 360 μοίρες προς όλες τις κατευθύνσεις με αποτέλεσμα την μηχανική αποβολή των ακαθαρσιών. Στην συνέχεια απομακρύνεται το πετρέλαιο με τις επικαθήσεις όπου φιλτράρεται  και εκκινεί νέο  κύκλο καθαρισμού έως τον πλήρη καθαρισμό της δεξαμενής.

Καλέστε μας τώρα  για να διενεργήσουμε εμείς τον έλεγχο στην δεξαμενή σας ή εάν έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο 211.850.6530.

Enter your keyword