ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η DieselExperts αποτελεί την απάντηση έμπειρων μηχανικών σε σύγχρονα προβλήματα καυσίμων, λιπαντικών και αντιψυκτικών που αντιμετωπίζουν οι κινητήρες και γενικά ο μηχανολογικός εξοπλισμός.

Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στην προληπτική και προγνωστική συντήρηση βιομηχανικών και ναυτιλιακών εφαρμογών. Τα τελευταία χρόνια είχαμε παρατηρήσει ολοένα και αυξανόμενα προβλήματα σε μηχανολογικό εξοπλισμό από κακή χρήση καυσίμου, λιπαντικών και αντιψυκτικών. Για τον λόγο αυτό σχεδιάσαμε λύσεις και προϊόντα ώστε να καλύπτουν κάθε εφαρμογή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η DieselExperts αποτελεί τον Νο1 συνεργάτη των μεγαλύτερων εταιρειών στην Ελλάδα στην διαχείριση προβλημάτων καυσίμων και λιπαντικών σε κινητήρες.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις χημικών αναλύσεων, συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων Ultra Fine Filtering για κάθε εφαρμογή.

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Μέσα από συνεργασίες σε διάφορα μέρη στον κόσμο παρέχουμε άμεσες λύσεις χημικών αναλύσεων καθώς και ειδικές λύσεις Ultra Fine Filtering σε ποντοπόρα καράβια, σκάφη αναψυχής, Mega Yacht κτλ.

ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ

Με πιστοποιημένους διαγνωστικούς ελέγχους και πρωτοποριακές υπηρεσίες δίνουμε λύσεις στα σοβαρότερα προβλήματα συντήρησης που αφορούν κάυσιμο, λιπαντικό και αντιψυκτικό.

ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ – ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Τα Ultra Fine Filters παρέχουν λύσεις με σημαντικά οικονομικά οφέλη για τον πελάτη.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Ένα από τα βασικότερα στοιχεία της επιτυχίας της DieselExperts είναι το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών και προμηθευτών σε όλη την Ελλάδα και στα κυριότερα μέρη του κόσμου ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη με τον καλύτερο και ταχύτερο τρόπο. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της MICFIL Ultra Fine Filters και των χημείων POLARIS με εξειδίκευση στο CBM που βρίσκονται σε διάφορα σημεία σε όλο τον κόσμο. Τέλος έχουμε σημαντική συνεργασία με κατασκευαστές χημικών προϊόντων ώστε να σχεδιάζουμε και να δοκιμάζουμε νέα καινοτόμα προϊόντα για κάθε ανάγκη.

Enter your keyword