ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Οι «άνθρωποί μας» είναι η κινητήρια δύναμη για ανάπτυξη και εξέλιξη, γι’ αυτό και επενδύουμε στην επιλογή, εκπαίδευση, αξιολόγηση, διατήρηση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού μας παραμένοντας μια μεγάλη οικογένεια. Η επιτυχία μας βασίζεται στην αφοσίωση, τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας. Χωρίς την στήριξη και την αφοσίωση τους δεν θα επιτυγχάναμε τίποτα. Φροντίζουμε το εργασιακό περιβάλλον να καλλιεργεί τις ανθρώπινες σχέσεις να προσφέρει ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης σε ανθρώπους που διαθέτουν κίνητρο, όρεξη για εργασία και δημιουργία.

Συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη.

Δεσμευόμαστε για μία κουλτούρα που ενθαρρύνει την εξέλιξη και αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις γνώσεις και τις δεξιότητες των ανθρώπων μας. Επενδύουμε με συνέπεια στους ανθρώπους μας, στην ανάπτυξης και εξέλιξη τους.

Available Jobs

Δεν υπάρχουν Θέσεις αυτήν την στιγμή.

 

Αποστολή βιογραφικών στο:

[email protected]

Ευκαιρίες καριέρας

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, καθώς σε αυτούς στηρίζεται η επίτευξη των στόχων μας. Αναζητούμε ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Συνεργάτες με ήθος, αξίες, φιλοδοξία, πάθος για εργασία πρόοδο και εξέλιξη. Συνεργάτες που μπορούν να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό και συνέπεια σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο τομέα διαρκώς. Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε και εσείς στην οικογένεια μας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα.

Πρακτική άσκηση                                                                                               

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία μας, μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά.

Enter your keyword