Η Micfil και η Diesel Experts, δεσμεύεται για τη βελτίωση του περιβάλλοντος.

In South Korea, Oil spill occured and the sea was polluted with oil. People gathered to give their helpding hands as a voluntary work.

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί δέσμευση για μας και ο άξονας του Περιβάλλοντος έχει ενταχθεί στη στρατηγική μας.

Έχουμε στόχο πάντα τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής μας επίδοσης.

Tο λάδι δεν παλιώνει, γίνεται καλύτερο με την χρήση του, μόνο αν αντιμετωπιστεί σωστά. Με την χρήση των φίλτρων Micfil , για το λιπαντικό των μηχανών σας, στα κιβώτια ταχυτήτων, στα υδραυλικά κλπ. “σώζονται” χιλιάδες γαλόνια χρησιμοποιημένου λιπαντικού από το να πεταχτούν. H αλλαγή του λαδιού και η βρωμιά είναι δύο από τα πιο αδύναμα σημεία του κύκλου ζωής του λιπαντικού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να οδηγήσούν σε διαρροές και μόλυνση του εδάφους ή του νερού. Αυτή η μόλυνση παραμένει στο έδαφος για πολλά χρόνια ή υπάρχει κάτω από το νερό.

Μερικές φορές, όταν οι άνθρωποι αλλάζουν το λιπαντικό στις μηχανές τους, πετάνε το χρησιμοποιημένο, βρώμικο λάδι στο έδαφος ή στην αποχέτευση ομβρίων. Η βροχή μεταφέρει το λάδι μαζί με τα μέταλλα και τα σωματίδια από τον κινητήρα του αυτοκινήτου σε ρέματα και ποτάμια. Αν προστεθούν όλα τα υπολείμματα επί του εδάφους για ένα χρόνο, θα ισούται με μια αξεπέραστη σοβαρή διαρροή κηλίδας λιπαντικού. Μόνο ένα λίτρο λαδιού μπορεί να μολύνει μέχρι και 150.000 λίτρα νερού! Αλλά ακόμα και όταν συνειδητά πετάμε τα χρησιμοποιημένα λιπαντικά σωστά, διαρροές μπορεί να υπάρχουν. Εχουμε δει πολλά σημεία συλλογής λιπαντικών που μοιάζουν περισσότερο με μια οικολογική καταστροφή παρά με ένα σημείο συλλογής. Φυσικά κάθε φορά που το λάδι μεταφέρεται υπάρχει κίνδυνος διαρροών. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι πληρώνουμε για το ίδιο λάδι ξανά και ξανά!!

Μείωση των ρύπων

A gloved hand of unidentifiable/unnamed emergency worker scooping oil from pristine beach sand.

Κάθε μέρα μιλάμε και ακούμε για τη ζημιά που προκαλούν οι ρύποι στη βιόσφαιρα και περιμένουμε από κάποιον να τα κάνει καλύτερα. Η Micfil χρησιμοποιεί ένα πολύ λεπτό φίλτρο με 0,5 micron και φίλτρο συστήματος καυσίμου το οποίο περιλαμβάνει ένα μαγνητικό σύστημα στα μπεκ ψεκασμού καυσίμου και στις γραμμές καυσίμου. Αυτό το σύστημα βελτιώνει την λίπανση με λιγότερη – πολύ λιγότερη – φθορά και χωρίς αλλαγή λαδιών. Επιπλέον σας δίνει λιγότερη κατανάλωση καυσίμου και πολύ λιγότερα υπολείμματα του άνθρακα μέσω καθαρού και μαγνητισμένου καυσίμου. Τα εξαιρετικά λεπτά φίλτρα πετρελαίου της Micfil, σε συνδυασμό με τα βελτιωμένα καύσιμα μας και VRchips έχουν δείξει μια σημαντική μείωση των ρύπων.

Οι ρύποι των αυτοκινήτων σκοτώνουν 30.000 ανθρώπους κάθε χρόνο στις ΗΠΑ. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας είναι μια αρχή για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Είναι η στιγμή να κάνουμε κάτι για το περιβάλλον Ο καθένας μας πρέπει να κάνει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τους πόρους της γης. Το περιβάλλον μας χρειάζεται περισσότερο τώρα, παρά ποτέ.

Τα οφέλη στο περιβάλλον από τη χρήση των προϊόντων Micfil είναι τεράστια!

Ανυπομονούμε να είμαστε μέρος αυτής της αλλαγής!!!

Εάν έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211.850.6530.

Enter your keyword