Φίλτρα λαδιού Micfil

Τα bypass φίλτρα λαδιού Micfil, είναι μια εδραιωμένη και αναγνωρισμένη τεχνολογία για πάνω από 70 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και των υλικών τα bypass φίλτρα έχουν αναπτυχθεί τόσο πολύ που μπορούν να αυξήσουν την διάρκεια ζωής των λιπαντικών από 10 – 25 φορές!

Τα εργοστασιακά φίλτρα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην εφικτή η φίλτρανση σε αυτά τα micron για ένα πολύ απλό λόγο. Αν τα απλά φίλτρα είχαν τόσο πυκνά στοιχεία ώστε να κρατάνε μόνιμα το λάδι καθαρό σε εξαιρετικά χαμηλά micron τότε σε ενδεχόμενο φράξιμο θα  μείωναν την ροή του λιπαντικού και θα έσβηνε ο κινητήρας! Για τον λόγο αυτό τα εργοστασιακά φίλτρα φιλτράρουν το λάδι μέχρι τα 30 – 40 micron. Οι ανοχές μεταξύ των κινούμενων μερών στον κινητήρα είναι 2 – 3 micron. Συνεπώς στο λάδι παραμένουν τα σωματίδια από 2 – 30 micron και αυτός είναι κύριος λόγος μολύνονται τα λάδια. Στην προσπάθεια μας να αντιμετωπίσουμε την μόλυνση του λιπαντικού αλλάζουμε τα λάδια. Αυτό όμως δεν λύνει το πρόβλημα! Σύμφωνα με μελέτη από το Fluid Power Institute στο Milwaukee της Αμερικής, τα σωματίδια μεταξύ 20 micron – 3 micron ευθύνονται για το 60% της φθοράς της μηχανής.

Αν λοιπόν μπορούσατε να φιλτράρετε το λάδι στα 0,5 micron τότε το λάδι θα ήταν πάντοτε καθαρό. Αυτό ακριβώς κάνουν και τα φίλτρα της Micfil!

Τα φίλτρα της Micfil είναι ένα εξελιγμένο σύστημα ανακύκλωσης λαδιού πάνω στον κινητήρα το οποίο λειτουργεί μόνιμα για να κρατάει το λάδι καθαρό! Τα bypass ultrafine φίλτρα της Micfil εκτρέπουν μια μικρή ποσότητα κατά την λειτουργία της μηχανής η οποία περνάει από το bypass φίλτρο και φιλτράρεται πριν επιστρέψει στην κανονική ροή της μηχανής. Καθώς περνάει από το bypass φίλτρο αφαιρούνται σωματίδια, αιθάλη, ιζήματα στα 0,5 micron καθώς επίσης και όλο το νερό. Έπειτα επιστρέφει καθαρό και καλύτερο από καινούργιο στην μηχανή. Με αυτό τον τρόπο προλαμβάνεται η οξείδωση και η διάβρωση του λιπαντικού.

Με το σύστημα της Micfil πετυχαίνουμε 80%-90% μείωση στο κόστος του λιπαντικού ετησίως!

 Πλεονεκτήματα από την χρήση των Φίλτρων Λαδιού Micfil

  • Εξαλείφει νερό και σωματίδια
  • Αφαιρεί βρωμιές και μολύνσεις
  • Δεν αφαιρεί τα χρήσιμα χημικά πρόσθετα του λαδιού
  • Επιμηκύνει σημαντικά τις περιοδικές αλλαγές λαδιού
  • Μειώνει σημαντικά τον χρόνο που χρειάζεται για την συντήρηση του κινητήρα.
  • Μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης του εξοπλισμού
  • Προσφέρει μόνιμη και συνεχόμενη προστασία
  • Βοηθάει το περιβάλλον!

About the Author

The Author has not yet added any info about himself

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *