Η Diesel Experts δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στην προληπτική και προγνωστική συντήρηση βιομηχανικών και ναυτιλιακών εφαρμογών. Τα τελευταία χρόνια είχαμε παρατηρήσει ότι αυξανόντουσαν σημαντικά τα προβλήματα με τα πετρέλαια και τους μύκητες χωρίς να υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση για τον λόγο εμφάνισης του προβλήματος, και βέβαια ούτε μια αξιόπιστη λύση για το πρόβλημα.

Η συνεχής αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων αλλά και η ανάγκη να δώσουμε πραγματικές λύσεις στους πελάτες μας, που αντιμετώπιζαν προβλήματα με τα πετρέλαια, μας ώθησε να δημιουργήσουμε την Diesel Experts. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στον χώρο των συντηρήσεων σε συνδυασμό με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μηχανικούς μας έδωσε τα απαραίτητα εφόδια να πρωτοπορήσουμε με λύσεις καινοτόμες που έχουν εφαρμογή σε πλήθος περιπτώσεων. Διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά τα δικά μας καινοτόμα προϊόντα όπως  καθαριστές πετρελαίου, μαγνητικούς σταθεροποιητές και διαγνωστικά τεστ υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Στόχος μας, να γίνουμε ο Νο1 προμηθευτής σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σε θέματα διαχείρισης και συντήρησης καυσίμων πετρελαίων και λιπαντικών με σκοπό την εξάλειψη των προβλημάτων και μείωση των ενεργειακών δαπανών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enter your keyword