Ο διαγνωστικός Έλεγχος για Κινητήρες και Εξαρτήματα

Γρήγορος, εύκολος και εξαιρετικά απλός τεχνικός έλεγχος του κινητήρα του αυτοκινήτου σας με μία μόνο σταγόνα λαδιού λανσάρει η MOTORcheckUP στην ελληνική αγορά.

Motor Check Up

Μέχρι τώρα ο έλεγχος της μηχανικής κατάστασης ενός αυτοκινήτου, απαιτούσε μια σειρά από αναζητήσεις και ραντεβού προκειμένου να βρεθεί ο « αξιόπιστος » μηχανικός ή το συνεργείο που θα αξιολογήσει την κατάστασή του. Πλέον με το MOTORcheckUP τεστ, το μόνο που χρειάζεται είναι μία σταγόνα λαδιού πάνω στο ειδικά διαμορφωμένο χαρτί. Με το MOTORcheckUP τεστ, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό του κινητήρα, χωρίς να τον διαλύσετε. Όπως ο γιατρός εξετάζει έναν ασθενή αναλύοντας μόνο μία σταγόνα αίματος, το δοκιμαστικό αυτό σύστημα χρειάζεται μία μόνο σταγόνα από το λάδι της μηχανής για να ανιχνεύσει αν ο κινητήρας είναι υγιής ή εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με το MOTORcheckUP, μπορείτε να ελέγξετε τον κινητήρα σας για τα εξής:

 

  •  Ιζήματα, υπολείμματα στο λάδι
  • Κατάσταση του ίδιου του λαδιού
  • Νερό (συμπύκνωση ή ψυκτικό υγρό) στο λάδι
  • Καύσιμο στο λάδι

Έτσι μπορείτε να διαγνώσετε γρήγορα το πρόβλημα αποκαλύπτοντας συγκεκριμένες ελλείψεις καθώς επίσης και τις αιτίες των ζημιών. Αυτό σας εξοικονομεί χρήματα, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του κινητήρα και βελτιώνοντας την απόδοσή του. Σε περίπτωση ζημιών του κινητήρα, το MOTORcheckUP αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με τα αίτια των ζημιών.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΕΤ.
MCU-1 1 τεμ.
MCU-6 6 τεμ.

 

45

Enter your keyword