Ένα από τα σημαντικότερα θέματα στην έγκαιρο εντοπισμό προβλημάτων στα πετρέλαια είναι η σωστή και αξιόπιστη διάγνωση της κατάστασης του πετρελαίου.

Παρά το γεγονός ότι ένας καθαρισμός στα πετρέλαια πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την σωστή συντήρηση τους, το εύρος των χρονικών διαστημάτων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ( θερμοκρασία χώρου, καιρικά φαινόμενα, περιοδική χρήση κλπ) για τον λόγο αυτό χρειαζόμαστε ένα έγκυρο τρόπο διάγνωσης της κατάστασης του πετρελαίου σε μια δεξαμενή.

iStock_000010334045_Large

Η Diesel Experts έχει ειδικά διαγνωστικά τεστ της, με τα οποία μπορούμε να διαγνώσουμε με μεγάλη ακρίβεια την ποιότητα του πετρελαίου σε κάθε δεξαμενή με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

Η εναλλακτική αυτών των διαγνωστικών τεστ είναι η χημική ανάλυση σε ειδικό εργαστήριο, η οποία παρέχει μεν σημαντικές πληροφορίες για την ποιότητα ενός καυσίμου αλλά το κόστος είναι σημαντικά υψηλό για τον περιοδικό έλεγχο μιας δεξαμενής.

 

 

Για τον λόγο αυτό η Diesel Experts, σας παρέχει ως υπηρεσία είτε σε συνδυασμό με τον καθαρισμό της δεξαμενής είτε μεμονωμένα ως προληπτικό έλεγχο την διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων στα πετρέλαια σας για τον εντοπισμό:

  • Νερού
  • Οξείδωσης του πετρελαίου
  • Εντοπισμού βακτηριδίων και μυκήτων

Με τον τρόπου αυτό μπορούμε αξιόπιστά και έγκαιρα να διαγνώσουμε την ποιότητα του πετρελαίου σε μια δεξαμενή ώστε μετά να προβούμε σε ενέργειες όπως χρήση ειδικών χημικών ή καθαρισμό του πετρελαίου με τους ειδικούς ανακυκλοφορητές.

Καλέστε μας τώρα, είτε για να προμηθευτείτε τα ειδικά διαγνωστικά τεστ είτε για να διενεργήσουμε εμείς τον έλεγχο στην δεξαμενή σας.